Barlindveien

Eneboliger i naturskjønne omgivelser.

Det nye nabolaget i Andebu

Barlindveien er et utbyggingsområde som skal bestå av eneboliger i naturskjønne omgivelser. Her får du muligheten til å velge mellom flere ulike boligtyper etter valg tomt.

Foto under er fra boliger i ett tilsvarende prosjekt, ulike tilvalg kan være fremvist i enkelte tilfeller.

Boligens standard

Boligene får meget gode solforhold fra tidlig morgen til sent på kveld. Boligene har åpen stue- og kjøkkenløsning – med store vindusflater og utgang til uteplass. Kjøkkeninnredning leveres av Drømmekjøkken. Alle rom har en stavs eikeparkett, med unntak av bad og bod, bad vil få flotte moderne fliser. Leilighetene leveres med god standard – med lekre farge- og materialvalg, moderne og klassiske detaljer og en svært god planløsning.

Type G37 2
B8_Living room_kitchen2

Beliggenhet

Barlindveien er den andre veien til det nye feltet ved Askjem og nær Andebu sentrum. Området ligger i naturskjønne omgivelser litt utenfor sentrum. Dette er midt i blinken for de som ønsker seg en lettstelt og moderne leilighet i landlige omgivelser. En liten gåtur fra leilighetene ligger Askjemvannet som er et flott badested om sommeren med strand og stupemuligheter. Det finnes mange langrennsmuligheter i nærliggende områder. 

Thomas Otterbech 

Eiendomsmegler
970 87 056
to@aktiv.no

Interessert i å vite mer om prosjektet?

Fyll inn skjemaet så tar vi kontakt med deg!