Barlindtunet

12 leiligheter i naturskjønne omgivelser.

Det nye nabolaget i Andebu

Barlindtunet Borettslag er et utbyggingsområde som skal utbygges over 3 trinn – hvor første byggetrinn ble lansert i februar 2022! Barlindtunet vil bestå av 12 leiligheter i naturskjønne omgivelser.

Foto under er fra leiligheter i ett tilsvarende prosjekt, ulike tilvalg kan være fremvist i enkelte tilfeller.

Boligens standard

Leilighetene får meget gode solforhold fra tidlig morgen til sent på kveld. Boligene har åpen stue- og kjøkkenløsning – med store vindusflater og utgang til uteplass. Kjøkkeninnredning leveres av Drømmekjøkken. Alle rom har en stavs eikeparkett, med unntak av bad og bod, bad vil få flotte moderne fliser. Leilighetene leveres med god standard – med lekre farge- og materialvalg, moderne og klassiske detaljer og en svært god planløsning.

220309_Seljeløkka_ext03_final Patrick Cerin Bekkevold
220309_Seljeløkka_ext01_final Patrick Cerin Bekkevold

Beliggenhet

Barlindveien er den andre veien til det nye feltet ved Askjem og nær Andebu sentrum. Området ligger i naturskjønne omgivelser litt utenfor sentrum. Dette er midt i blinken for de som ønsker seg en lettstelt og moderne leilighet i landlige omgivelser. En liten gåtur fra leilighetene ligger Askjemvannet som er et flott badested om sommeren med strand og stupemuligheter. Det finnes mange langrennsmuligheter i nærliggende områder. 

8- Thomas Peder Otterbech
14- Thomas Peder Otterbech
Thomas Otterbech 

Eiendomsmegler
970 87 056
to@aktiv.no

Interessert i å vite mer om prosjektet?

Fyll inn skjemaet så tar vi kontakt med deg!